Orhan Gencebay'dan Tatlıses'e: Dili sürçmüş herhalde

Gencebay, İbrahim Tatlıses'in Mehmetçiklere destek için sınıra gitmeyen sanatçılar hakkında söylediği "Korktukları için gitmiyorlar" sözlerine yanıt verdi.

Sınıra giderek Afrin operasyonuna katılan Mehmetçik'e moral veren sanatçıların haksız yere eleştirildiğini belirten Orhan Gencebay, kendisinin sağlık sorunları nedeniyle gidemediğini söyledi.

Geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses’in "Korktukları için gitmiyorlar" söylemine de açıklık getiren Gencebay şöyle konuştu:

"KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL"

"İbrahim Bey’in dili sürçmüş herhalde. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Afrin bizim anlarımızın olduğu yer, bizim askerimizin olduğu yer. Ben sağlık sorunları yüzünden gidemedim. Yıllar önce baypas ameliyatı oldum ve ritim bozukluğu var bende. Bahar aylarında da bu ritim bozukluğu yoğunlaşıyor ve uçağa binmem sakıncalı."


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle