Orduevi‘nde kediye iskence yapan askerin görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı! video izle

Erzincan Orduevi‘nde çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Askeri bir alanda gerçekleşen insanlık dışı olaya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Twitter’da paylaşılan videoda, birçok askerin gözü önünde sivil giyimli şahsın bir yavru kediye ensesinden tutarak defalarca vurduğu ve tekmelediği görülüyor.

Kapısındaki görevli askerlerin gözü önünde gerçekleşen olayda, sivil giyimli şahsın darp ettiği yavru kediyi eliyle fırlatıp, daha sonra yerde can çekişen kediye acımasızca tekme attığı görülüyor.

Askeri bir alanda gerçekleşen insanlık dışı olaya tepkiler çığ gibi büyüyor.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA





SAVUNMA BAKANLIĞI DA HAREKETE GEÇTİ

Milli Savunma Bakanlığınca, sosyal medyada yer alan, bir askerin kediye işkence yaptığı görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Aşırı alkollü olduğu iddia edilen ve er olduğu belirtilen T.H. hakkında Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı.

Zanlı bu çerçevede düzenlenen tutanağın ardından askeri inzibatlarca yakalandı.

Güvenlik kameralarınca da kayıt altına alınan olayın ardından gözaltına alınan zanlının uyuşturucu kullanmaktan adli makamlarda kaydının bulunduğu öğrenildi.




Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor!