Omicron varyantı yeni belirtileri ortaya çıktı! Peki bu belirtiler ne?

Omicron varyantı, koronavirüsün şu zamana kadarki en bulaşıcı varyantı olarak değerlendiriliyor. Boğaz ağrısı, ishal ve ses kısıklığı, omicron belirtileri arasında sayılırken her geçen gün ile beraber yeni semptomlar da listeye dahil oluyor. Uzmanlar, yapılan araştırma sonuçlarını paylaşırken omicron belirtileri de her geçen gün çoğalıyor. Peki, şu ana kadar tespit edilen omicron varyantı belirtileri neler? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs, Türkiye'de ve diğer ülkelerde olumsuz etkilerini hissettirmeye devam ediyor. Birçok uzman, koronavirüs varyantlarına dikkat çekerken Omicron karşısında da uyarılarda bulunuyor. Uzmanlara göre, omicron varyantı, bugüne kadarki en bulaşıcı koronavirüs varyantı olarak öne çıkıyor. Omicron varyantı belirtileri de her yeni araştırma ile güncelleniyor.

OMİCRON VARYANTI BELİRTİLERİ

Özellikle yurt dışı kaynaklı araştırmalarda, hapşırmanın da omicron belirtileri arasında kabul edildiği görülüyor. Omicron semptomları kişiden kişiye göre değişiklik gösterirken genel belirtileri de bulunuyor. Peki, omicron belirtileri neler, nasıl anlaşılır?

İşte, omicron varyantının yeni belirtileri...

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri