Okullara ders kitapları ne zaman gelecek?

Okullara ders kitapları ne zaman gelecek?

Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ nedeni ile okul kitaplarının bir kısmını tekrar basıyor. Okullar başladı. Öğrenciler kitapsız kaldı. Peki kitaplar ne zaman dağıtılacak? Okullara ders kitapları ne zaman gelecek?

Okullarda ve öğretmenlerde kitap yok!

2016 2017 eğitim öğretim yılı başladı. Öğrencilerin kitapları 4. gün olmasına rağmen hala dağıtılmadı. Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ soruşturmaları ile belirlenen tam 57 kitabı tekrar basıyor. Bu sürede öğrenciler kitapsız şekilde okula gidip geliyor. FETÖ darbe girişimi sonrası tüm kamu kurumlarında büyük soruşturmalar yapıldı. Okulların açılmasına günler kala belirlenen kitaplar hakkında ise yeniden basılma kararı alındı. Kitapların bir hafta sonra gelmesi bekleniyor.

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı? Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı