Okan kurt: 'Cumhurbaşkanımızın berberiymiş, saygımdan sustum'

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu Hirahan isimli kebap restoranın mülk sahipleriyle birbirine girdi. Demet Akalın eşi Okan Kurt'un mekan sahipleri tarafından alıkonulduğunu belirterek Instagram'dan polislere seslendi. Okan Kurt ise tartıştığı kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın berberi olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un işlettiği restoranın mülk sahipleriyle yaşadığı husumet sonrası Instagram hesabında seslenen Demet Akalın, "Can güvenliğimiz yok, Okan'ı içeri kilitlemişler, polisleri de sokmuyorlarmış"demişti. Yardım isteyen Akalın'ın çığlığını duyan emniyet Okan Kurt'un mekanına gitti. Okan Kurt olay sonrasında yaptığı açıklamada, herhangi bir alıkoyma olmadığını ancak arbede yaşandığını, mekan sahibinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın berberi olduğunu, kendisini bu sebeple sokağın sahibi zannettiğini, bugüne kadar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan saygısından sustuğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?