Oğuzhan Koç'tan sevgilisi Demet Özdemir'e çok konuşulacak iltifat!

Bu yaz evlilik planları yapan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı tam gaz devam ediyor. Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına katılan Oğuzhan Koç, evlilik hazırlığı yaptığı Demet Özdemir'e olan hayranlığını dile getirdi.

Oğuzhan Koç, oyuncu Yağmur Tanrısevsin'le beş yıllık ilişkisi bittikten kısa süre sonra Demet Özdemir ile görüntülenmişti. İlk önce "Aşk yok" diyen ikili, daha sonra birlikteliği kabullenmişti. 2021 yılını Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor