Oğlunu öldüren cani baba söyledikleriyle kan dondurdu!

Konya'da 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldüren şahıs, tamamlanan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İsmail K'nin (32) ilk ifadesinde 'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim 'dediği öğrenildi.

Konya'da 10 yaşındaki oğlu Hüseyin Kılınçer'in elleriyle boğarak öldüren İsmail Kılınçer'in (32) ifadesi ortaya çıktı. Cani baba ifadesinde, 'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim. Oğlumu boğmadan önce ona kendisini öldüreceğimi söyleyip, özür diledikten sonra öptüm. Sonrada boğarak öldürdüm' dediği öğrenildi. Küçük Hüseyin'in de babasının kendisini öpmesinden sonra, 'Babacığım' diyerek sarılıp, babasını öptüğü belirtildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!