O Ses Türkiye için 12 kilo verdi! Beyazıt Öztürk'ten ilginç açıklamalar...

O Ses Türkiye'nin yeni sezonun jüri üyesi olan Beyazıt Öztürk, program öncesi sıkı bir hazırlık süreci yaşadı. Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye öncesinde tam 12 kilo verdiğini söyledi.

Kanal D'de uzun yıllardır sürdürdüğü Beyaz Show'u bitiren Beyazıt Öztürk, yeni sezonda TV8'e transfer olmuştu. O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğunda oturacak olan Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı'yla birlikte Gel Konuşalım'a konuk oldu.

"TAM 12 KİLO VERDİM"

O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, konuk olduğu "Gel Konuşalım" adlı magazin programında O Ses Türkiye'ye hazırlık sürecinde yaz başından beri tam 12 kilo verdiğini söyledi. Acun Ilıcalı'nında olduğu programda onun başarısınıda hayran olduğunu dile getirdi.

O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi Günü saat 20.00'de TV8'de seyircisiyle buluşacak

BEYAZ'A BÖLÜM BAŞI 90 BİN TL

Öte yandan O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosuna yeni katılan Beyazıt Öztürk'ün ise öteki jüri üyelerinden farklı olarak 90 bin lira ücret alacağının bilgisine ulaşılmıştı.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle