O isimden ilginç çıkış: Kanal İstanbul kadar kararlı olamadık !

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, koronavirüs ile mücadelede Kanal İstanbul ihalesi için gösterilen kararlılığın gösterilmediiğini söyledi.

Kanal İstanbul'un etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin rekonstrüksiyon projeleri için ihale gerçekleştirildi. 

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Kurdaş, söz konusu paylaşımında "Koronavirüste bile Kanal İstanbul kadar kararlı olamadık!" ifadelerini kullandı.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın paylaşımı şu şekilde:

 Kanal İstanbul için ihale yapılıyormuş! Her şey duruyor,her şey erteleniyor.. İlginçtir; stratejik,askeri,siyasi ve ekonomik..yani her yönüyle tartışma konusu olan Kanal İstanbul yürüyor! Koronavirüste bile Kanal İstanbul kadar kararlı olamadık! Ne iş!?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti SİZCE NEDEN TARİKAT..?  Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!