O ilimizde 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar, Ümraniye ilçeleri ile Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 1 Haziran'da 09.00 ile 22.00 saatleri arasında su kesintisi olacak.

İSKİ, Anadolu yakasında birçok ilçede 13 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı.
İSKİ'den yapılan açıklamada, "Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yeni inşa edilen depoların devreye alınması maksadıyla, 1 Haziran 2021 Salı günü 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir" denildi.

Açıklamada su alamayacak yerler şu şekilde belirtildi:

Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye ilçeleri.
Sancaktepe ve Üsküdar'da: Ferah, K.Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Kuleli, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Abdurrahmangazi, Osmangazi, Veysel Karani, Akpınar, Fatih ve Eyüp Sultan Mahalleleri.

Tarihte bugün ne oldu? 10 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! DGS başvuruları başladı mı? 2024 DGS başvuruları ne zaman yapılacak? Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç hayatı! Sıcak havalar elektrikli otomobilleri nasıl etkiliyor? Sertab Erener 21 yıl sonra Everyway That I Can ile Eurovision'da!