O alkollü içecek koronavirüse karşı gerçekten koruma sağlıyor! Bilim insanları açıkladı

UK Biobank tarafındna yapılan bir araştırma, kırmızı şarap tüketiminin COVID-19'a karşı gerçekten koruma sağladığını ortaya koydu. Fakat araştırma, alkol tüketimi hakkında uyarı yaptı. İşte haberin detayları...

2019 yılında hayatımıza giren ve o zamandan bu zamana tüm dünyada milyonlarca ölüme neden olan koronavirüs, sık sık bilim insanlarının araştırmalarına konu oluyor. Koronavirüs pandemisinin başından bu yana en çok tartışılan konulardan biri de alkollerin virüse karşı etkili olup olmadığı. Yeni yapılan bir araştırma alkollü içeceklerin Covid-19’a karşı ne kadar koruma sağladığını ortaya koydu. Araştırma, kırmızı şarap tüketiminin Covid-19’a karşı koruma sağladığını ortaya çıkardı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!