Nusaybin’de yaz Kur’an kursu yılsonu programı düzenlendi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yaz Kur’an kursu yıl sonu programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir ve dualar okunduNusaybin İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz Kur’an kurslarında eğitim gören 9 bin 233...

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yaz Kur’an kursu yıl sonu programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir ve dualar okundu

Nusaybin İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz Kur’an kurslarında eğitim gören 9 bin 233 öğrenci için Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yıl sonu kapanış programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti, slayt gösterisi, piyes gösterisi, şiir, Esmaü’l Hüsna ile devam etti program hatim duasıyla kapatıldı. Düzenlenen programa; İl Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Müftüsü İrfan Açık, ilçe vaizi Abdurrahim Yıldırım, ilçe imamları ile Kur’an kursu öğreticileri ve veliler katıldı.

Kur’an kursları arasında yapılan Kur’an-ı Kerim ve temel bilgiler yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program katılan öğrencilere yemek ikram edilerek sona erdi.

CŞ-AKK-Y)

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?