Nurgül Yeşilçay'dan zayıflama formülü! '16 saat aç kalıyorum'

Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtlayan 46 yaşındaki oyuncu, nasıl zayıfladığını anlattı. İşte detaylar...

Yaz boyunca verdiği mayolu pozlarla dikkat çeken 46 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, 16 saat aç kalarak zayıfladığını belirtti. Vücudu için yaptığı bakımlardan da bahseden oyuncu, "Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum" ifadelerini kullandı.

16 SAAT AÇ KALARAK KİLO VERDİ
Rol aldığı projeler için sık sık kilo alıp verdiğinden bahseden başarılı oyuncu, fazla kilolarından nasıl kurtulduğundan bahsetti. Aralıklı oruç diyetiyle kilo verdiğinden bahseden Yeşilçay, "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum" dedi. Vücuduna doğal ürünlerle bakım yapmayı tercih ettiğini söyleyen Yeşilçay, "Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri