Niyazi Acar kimdir? Yeni Adalet Bakanı Yardımcısı Niyazi Acar kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Niyazi Acar kimdir? Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Niyazi Acar kaç yaşında ve nereli?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 17 bakanlıkta 68 Bakan Yardımcısı'nın ataması yapıldı. Yapılan atama neticesinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yardımcıları belli oldu.

Niyazi Acar kimdir?

Adalet Bakanlığı’na atanan 4 bakan yardımcısından biri olan hakim Niyazi Acar uzun yıllar Adalet Bakanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü. Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül döneminde Mevzuat Genel Müdürü olarak asaleten atanan Acar bu görevi 4 yıldır yürütüyordu. Acar atanan 68 bakan yardımcısı arasında tek Zonguldaklı bakan yardımcısı oldu.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!