Nihat Doğan'dan gelin adayı Hanife'ye sert çıkış: Çıkar başörtünü, giy mini eteğini

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Nihat Doğan, kendisini hedef alan ve "Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" diyen gelin adayı Hanife'ye "Çıkar başörtünü, giy mini eteğini" sözleriyle yanıt verdi.

HANİFE, NİHAT DOĞAN'I BOMBALAMIŞTI

Nihat Doğan'ın kendisini hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından "Bazı konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış insanların beni incitmeye çalışan yorumlarına üzülmüyorum. Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" çıkışıyla karşılık veren Hanife'nin sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

 "ÇIKAR BAŞÖRTÜNÜ, GİY MİNİ ETEĞİNİ"

Bu sözlere Nihat Doğan, "Bu programlar emperyalizmin en önemli kodlarındandır. Toplumu yozlaştırıyorlar. Bu vebal sunucuyu da, yapımcıyı da bağlıyor. Dini değerleri yerle yeksan eyliyorsunuz. Bu dünya için yaşıyorlarsa, bu dünya onların dünyası... İstedikleri gibi yaşasınlar. O başörtü sadece başını örtmek için değil, nefsini örtmek içindir. Sen erkeklerle, içkili ortamlarda eğleniyorsun. Bir gün o erkekle, bir gün bu erkekle dans ediyorsun. Bari çıkar başörtünü, giy mini eteğini istediğini yap. Daha az günah işlemiş olursunuz" ifadelerine yer verdi.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle