Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hangi roman'dan esinlenildi?

Netflix'te ekran macerasına başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçiyor ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer gibi oyuncular rol alıyor. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlandı? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Netflix'te ekrana gelen ve başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in rol aldığı, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Kurtuluş Savaşı yıllarını konu alıyor.

Dizi 3 Mart 2022 Perşembe günü itibariyle yayınlandı. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı?

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Oyuncular arasında Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Engin Hepileri ve Hakan Dinçkol gibi isimlerin bulunduğu dizi, Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanmıştır.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!