Necla-Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili jandarmadan şok ifade!

Müge Anlı'daki son dakika gelişmesine göre, Necla-Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili dönemin jandarma eri şok ifadelerde bulundu. Evlat Osman Büyükşen'in anne-babasının katilini bulmak için Müge Anlı'ya koşmasının ardından Büyükşen cinayetinde sırlar tek tek ortaya çıkıyor. Gelin Betül Büyükşen'in yasak aşkı işaret eden mesajları ortalığı karıştırdı. Son olarak jandarma erin ifadeleri stüdyoda buz kestirdi: 'Onlar geldiğinde Necla Büyükşen hala yaşıyordu!'

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı. Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!