Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı!

‘Ne Gemiler Yaktım” dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle büyük beğeni topladı. İki annenin hayat mücadelesinin yüreklere dokunan hikayesini konu alan dizinin üçüncü bölümüne; maddi sıkıntı yaşayan Yasemin’in, Rutkay’ın yasadışı kuryelik teklifini kabul etmesi ve hem kendisini hem de kızını kurtarmak isteyen Fidan’ın, özgürlüğün kıyısından döndüğü anlar damga vurdu.

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım” dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle büyük beğeni topladı. İki annenin hayat mücadelesinin yüreklere dokunan hikayesini konu alan dizinin üçüncü bölümüne; maddi sıkıntı yaşayan Yasemin’in, Rutkay’ın yasadışı kuryelik teklifini kabul etmesi ve hem kendisini hem de kızını kurtarmak isteyen Fidan’ın, özgürlüğün kıyısından döndüğü anlar damga vurdu. Pazartesi gecesi #NeGemilerYaktım etiketi X’in TT listesinde yaklaşık 4 saat boyunca yer aldı. Sosyal medyada gündem olan dizi, Rutkay etiketi ile yaklaşık 3 saat, Yasemin ve Fidan etiketleri ile de yaklaşık 3 saat TT listesinde yer aldı.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?