NATO'nun savaş değerlendirmesi korkuttu: Yıllarca sürebilir!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna savaşı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Stoltenberg, "Bu savaş aylarca, yıllarca sürebilir. Bu nedenle çok daha fazlasına hazırlanmamız gerekiyor" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “NATO için önemli olan, müttefiklerinin Ukrayna’ya destek sağlamasıdır. NATO doğrudan çatışmaya dahil olmayacak ve NATO müttefikleri Ukrayna’ya asker göndermeyecek. Ancak aynı zamanda Ukrayna’ya birçok konuda destek sağlıyoruz” dedi.

“Ukrayna’nın deniz ve hava kuvvetlerini destekleyerek caydırıcılık sağlıyoruz” ifadesini kullanan Stoltenberg, “Savaş devam ettiği sürece elbette Ukrayna halkı daha fazla zarar görecek ancak savaşın Ukrayna ötesine tırmanma riski de var. NATO’nun tam olarak odaklandığı şey, bu tırmanmayı önlemek” şeklinde konuştu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle