Narkotim Sungurlu’da sokağa indi

Narkotik polisi Çorum’un Sungurlu ilçesinde sokağa indi.Uygulama kapsamında Çorum Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dedektör köpeği...

Narkotik polisi Çorum’un Sungurlu ilçesinde sokağa indi.

Uygulama kapsamında Çorum Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dedektör köpeği ile birlikte umuma açık yerler, parklar ve araçlarda operasyon gerçekleştirdi.

Şüphelilerin üst aramasıyla kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, narkotik köpeği "Zeus"ta uygulamaya katıldı.

Ekipler, şüpheli şahıslar üzerinde arama ve Genel Bilgi Toplam (GBT) sorgusu yaptı. Sokakta narkotimleri gören vatandaşlar meraklı gözlerle polis ekiplerini izledi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 21 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Konyaspor - Galatasaray maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte yatırılacak? Renault ve Dacia'dan cezbeden mayıs ayı kampanyaları 2024 LGS sınav yerleri ve sınav giriş belgesi nereden öğrenilir?