Nagatomo'dan Galatasaray açıklaması

Japonya milli takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Nuto Nagatomo, Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Inter'den Galatasaray'a kiralık olarak katılan Yuto Nagatomo, gösterdiği performans ile hem taraftarların hem de teknik heyetin gözüne girmeyi başarmıştı. 



Japon milli takımıyla Rusya'da bulunan Nagatomo, Galatasaray'a transferi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.





Nagatomo, "Önce Galatasaray'ın Inter ile anlaşması gerekiyor, daha böyle bir anlaşma yok.  Olan her şey benim için yeni bir haber. Şuanda sadece Dünya Kupası'na odaklandım" dedi.  

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine hangi gün?