Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi!

3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal, Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra, evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Küçük kız Müslüme Yağal'ın ölümü sonrası ortaya çıkan gerçekler ise mide bulandıran türden oldu. Son dakika olarak gündeme düşen ayrıntılarda tutuklanan Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal'ın öz babası olduğu ortaya çıkmıştı.SABAH Gazetesi'nin ulaştığı DNA sonuçları sonrası sosyal medyada infial yaratan skandal olaya ünlü isimler de sessiz kalmadı.

Mersin Gülnar'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı.

Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!