Muslera'ya sahada 10'dan fazla dikiş atıldı

Galatasaraylı Muslera'nın Kayserispor maçında girdiği bir ikili mücadele sonrası kafasından yaralanması herkesi korkuttu. Tecrübeli kaleci daha sonra kenara alındı.

Mensah'ın kramponunun başına temas etmesiyle kafasından yaralanan Fernando Muslera'ya sarı-kırmızılıların doktoru Yener İnce anında müdahale etti.

Uruguaylı file bekçisinin başına 10'dan fazla dikiş atıldığı öğrenildi. Muslera bu dikişlerle yaklaşık yarım saat sahada kaldı ve oyunun son bölümlerinde yerini İsmail Çipe'ye bıraktı.

Muslera pozisyonun kırmızı kart olduğu konusunda hakem Ümit Öztürk'e dert yandı. VAR incelemesini de dikkate alan Öztürk, Mensah'a sarı kart verdi.Sağlık durumunda sıkıntı olmayan Muslera tedbir amaçlı çıkartıldı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?