Muş 49.Komando Tugay Komutanı Albay İsmail Işık tutuklandı

Muş 49.Komando Tugay Komutanı Albay İsmail Işık tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Muş 49. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı Kurmay Albay İsmail Işık , tutuklandı.

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ile Merkez Komutanı Albay Murat Yıldızdarbe girişimine karıştıkları gerekçesiyle emniyet güçlerince gözaltına alındı.

Yeni Şafak’ın haberine göre, 3 sayfa ve 20 maddeden oluşan bildirinin eklerinde ise Sıkıyönetim Komutanlıkları, Sıkıyönetim mahkemelerinde görevlendirilecek personel listeleri, Ankara ve İstanbul Asayiş ve Takviye Planı ile diğer sözde atama kararları bulunuyor. Saat 03:00 itibarıyla yönetime el konulacağının söylendiği talimatta sokağa çıkma yasağının ise 06:00’da başlayacağı belirtilirken, darbenin maksadı şu şekilde açıklanıyor: “Uluslararası organizasyonlar ve toplum ile küresel barış, huzurun temini için daha güçlü bir ilişki ve işbirliğini kurmak.”

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!