Muharrem İnce: Oy almak için insanlara yalan söylemeyeceğiz

İnce, Kılıçdaroğlu’nun tezkereye hayır oyu verip “Kandil’i PKK’nın başına yıkacağız” açıklamalarına yönelik, “Oy almak için insanlara yalan söylemeyeceğiz” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyarette bulunmak ve teşkilat açılışı yapmak üzere Ankara'dan kara yolu ile geldiği Tokat'ta, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İnce, Zile İlçe Başkanlığı ile Tokat İl Başkanlığı binalarının açılışını yaptı. Burada bir basın mensubu İnce’ye, “Kılıçdaroğlu’nun tezkereye hayır oyu verip, Kandil'i PKK'nın başına yıkacağız sözü tartışmalara neden oldu. Neler söylersiniz?” sorusunu yöneltti.

Muharrem İnce, ilkeli siyasetten yana olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Biz ilkeli bir siyasetten yanayız. Diyarbakır'a gidip özerklik konuşup, Trabzon'a gidip şehit babası, İzmir'de Atatürkçü, Yozgat'ta Kandil bombacısı olamayız. Ne diyorsak o. Zile'de söylediğimizi, Diyarbakır'da söyleriz. Diyarbakır'da söylediğimizi Trabzon'da söyleriz. Edirne'de söyleriz. Biz konjonktürel siyaseti doğru bulmuyoruz.

“OY ALMAK İÇİN İNSANLARA YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ”
Biz memleketin geleceği için Memleket Partisi olarak, 81 vilayetimizde 780 bin kilometrekarede, her bir karış toprağında aynı şeyleri söyleyeceğiz. Oy almak için insanlara yalan söylemeyeceğiz.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle