Müge Anlı’da 24 saat içinde 6 çocuk bulundu

Müge Anlı’da bir gün içerisinde üç ayrı şehirde 6 kayıp çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi.

Televizyon programı Müge Anlı’da gündeme gelen 6 kayıp çocuk yapılan çalışmalar sonucu 24 saat içerisinde bulunarak aileleriyle buluşturuldu. Ankara Çankaya’da yaşayan Serap Erdal 13 yaşındaki kızı Ebru’yu aramak için gelmişti. 10 Nisan günü kaybolan ve 5 gündür bulunamayan küçük kızın fotoğraflarını gösteren ve izleyicilerine çağrıda bulunan Müge Anlı, kısa sürede mutlu haberi verdi. Annesinin ve halasının kaybıyla büyük endişe yaşadığı küçük kız evine döndü.

Müge Anlı’nın aradığı ikinci kayıp çocuklar ise İstanbul Şişli’den 15 yaşındaki Yusuf ile 13 yaşındaki Yaren’di. Birlikte kayboldukları ortaya çıkan iki çocuğu aramak için ise anneleri Fatma İlanlı ile Mine Akın stüdyodaydı. Programda arandıklarını gören Yusuf ve Yaren, 48 saat sonra programımızı aradı ve Taksim’de olduklarını söyledi. İki küçük çocuk da anneleriyle buluştular ve evlerine döndüler.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!