Müge Anlı - Fatma Demir'in katili kim? Sona yaklaşıldı - İZLE

Müge Anlı Fatma Demir cinayeti araştırılıyor. Gelinler yalan söylemesinin ortaya çıkmasından sonra Müge Anlı'nın hedefi Necla Demir'in bir şeyler bildiği ama söylemediği kanısında. Dün gelin Necla' nın açıklamaları ve telefon görüşmeleri ortaya çıktı. Kani isimli biriyle sürekli yazışmaları şok etti.

Fatma Demir'i kim öldürdü? Müge Anlı 'da büyük ses getiren Fatma Demir'in katilinin kim olduğu hala araştırılıyor. Fatma Demir'in cansız bedeni bir dere kenarında bulundu. Fatma Demir'in en son gelini ile kavga ettiği iddia ediliyor.





Gelin Necla'nın Kani ile olan bağlantısı araştırılıyor.  Bugün Gülbahar isimli kişinin canlı yayına gelmesi tüm dengeleri bozdu. Gülbahar hanım Necla'nın yalan söylediğini söyledi. Oldukça gergin olan Gülbahar Hanım'ın açıklamaları çok daha faydalı olacağa benziyor. TV'de 14 Nisan 2017 Cuma günü canlı olarak yayınlanan Müge Anlı'nın programında Samsun'un Ayvacık ilçesinde cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Fatma Demir'i kimin öldürdüğü ile ilgili yeni ip uçları ortaya çıktı. Müge Anlı'da Fatma Demir cinayeti ile ilgili gelin Necla'nın telefon kayıtları deşifre oldu. Gelin Necla'nın ortaya çıkan telefon kayıtlarına göre Fatma Demir cinayeti ile ilgili Hidayet'in doğru söylediği ortaya çıktı. Samsun'un Ayvacık ilçesinde cesedi nehirde bulunan Fatma Demir'in cinayete kurban gittiği belirlenmişti.



Fatma Demir'in yakınlarına intihar edeceğini söylediği ancak ölümünün Adli Tıp Raporu ile intihar olmadığı ortaya çıkmıştı. Fatma Demir'in boğazı sıkılarak öldürüldüğü ve nehire atıldığı belirlenirken Müge Anlı, gelin Necla'nın telefon kayıtlarından yola çıkarak söz konusu olay ile ilgili yeni ip uçlarına ulaşmaya çalıştı.



Müge Anlı, Fatma Demir cinayeti ile ilgili gelinler Necla ve Güladiye Demir'in doğru söylemediklerini söyledi. Gelin Necla'nın telefon konuşmalarına göre cinayet ile ilgili ip uçlarına ulaşmaya çalışan Müge Anlı, Necla ve Güladiye'nin aynı evde iken Fatma Demir'in öldürüldüğü gece neden mesajlaştıkları ile ilgili sorunun yanıtını bulmaya çalıştı. Müge Anlı, Necla'nın söyledikleri ile ortaya çıkan telefon kayıtlarının birbirini tutmadığını söyledi.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor