Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.  

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili değerlendirme yapan İtalyan teknik adam, “Bizim federasyon olarak vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak. Futbolcuların da form durumu önemli olacak. Genç bir takımımız var, daha iyiye gideceğine inanıyorum. Turnuvaya 8 ay var, şimdiden bir şey söyleyemem. Bizim görevimiz düzenli olarak her şeyi takip etmek. Yeni fırsatlara açığız, bu şampiyona bize yeni fırsatlar verecek" dedi.

MÜSİAD Vizyoner'23 Zirvesi'nde konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, önemli açıklamalarda bulundu. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili değerlendirme de yapan İtalyan teknik adam, “Bizim federasyon olarak vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak. Futbolcuların da form durumu önemli olacak. Genç bir takımımız var, daha iyiye gideceğine inanıyorum. Turnuvaya 8 ay var, şimdiden bir şey söyleyemem. Bizim görevimiz düzenli olarak her şeyi takip etmek. Yeni fırsatlara açığız, bu şampiyona bize yeni fırsatlar verecek" dedi.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?