Moldova Türkiye milli maçı golleri ve geniş özeti

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde cumartesi günü Andorra'yı 1-0'lık skorla geçen A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda karşılaştığı Moldova'yı da 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Moldova ile Türkiye, EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Milli Takımımız 4-0 kazandı. Milli Takımımıza farklı galibiyeti getiren golleri 37 ve 79. dakikalarda Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ve 88. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti.

Millilerimiz, bu sonuçla birlikte 6 maç sonunda puanını 15'e yükseltti. Moldova ise 3 puanda kaldı.



İzlanda'nın Arnavutluk'a 4-2 mağlup olması ve Fransa'nın Andorra'yı 3-0 yenmesi sonrası grupta puan durumu şu şekilde oluştu:



1. Fransa: 15

2. Türkiye: 15

3. İzlanda: 12

4. Arnavutluk: 9

5. Moldova: 3

6. Andorra: 0



A Milli Takımımız, 11 Ekim'de Arnavutluk ile evinde, 14 Ekim'de ise Fransa ile deplasmanda karşılaşacak. Moldova ise önce Andorra'ya konuk olacak, ardından Arnavutluk ile evinde karşı karşıya gelecek.

Moldova: 0 - 4 :Türkiye

Stat: Zimbru

Hakemler: Davide Massa, Filippo Meli, Alberto Tegoni (İtalya)

Saat: 21.45

Yayın: TRT 1

Moldova: Koşelev, Graur, Mudrac, Efros, Reabciuk, Cebotaru, Turcan, Ionita, Suvorov, Ginsari, Sandu

Türkiye: Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman, Cenk Tosun


70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Tarihte bugün ne oldu? 10 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! DGS başvuruları başladı mı? 2024 DGS başvuruları ne zaman yapılacak? Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç hayatı!