Mohamed Salah'tan Dünya Kupası açıklaması

Liverpool takımında bu sezon tarihi bir performans ortaya koyan Mohamed Salah, omzundan sakatlandı. Yıldız oyuncu Dünya Kupası'na yetişeceğini açıkladı.

Şampiyonlar Ligi finalinin ilk yarısında omzundan sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Mohamed Salah, Dünya Kupası'na kadar iyileşeceğini söyledi.

Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'nda Mısır formasıyla ülkesini temsil edecek olan 25 yaşındaki yıldız, taraftarlarını rahatlattı.

Salah açıklamasını şu sözlerle yaptı: "Çok zor bir gece geçirdim ama ben bir savaşçıyım. Her şeye rağmen Rusya'da olacağım ve sizleri gururlandıracağım. Gösterdiğiniz sevgi ve destek bana güç veriyor." 




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?