Milyonların merak ettiği o soru cevaplandı: Grip miyim korona mı?

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere baktığımızda salgın hızla artıyor. Özellikle son dönemde Omicron varyantının da görülmesiyle neredeyse çevresinde virüsü kapmayan insan kalmadı. Kış ayının gelmesiyle birlikte soğuk ve grip algınlığı da çok fazla görülmeye başlandı. Vatandaşların kafasındaki asıl soru ise belirtileri hemen hemen aynı olduğu için grip mi yoksa koronavirüs mü oldukları? İşte bununla ilgili net bir cevap geldi. Koronavirüs mü oldunuz, yoksa grip mi?

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan bu konuya çok net bir cevap verdi ve grip ile koronavirüsün ayrımının nasıl belli olacağını açıkladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!