Milliler Büyük Britanya’yı 84-70 mağlup etti

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu’nda Büyük Britanya’yı 84-70 mağlup etti.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu’nda Büyük Britanya’yı 84-70 mağlup etti.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynadığı ikinci karşılaşmada Büyük Britanya’yı 84-70 mağlup etti. Ay-yıldızlılar, üçüncü maçında 4 Eylül Pazartesi saat 21.00’de Sırbistan ile karşılaşacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı mücadeleye; Kenan Sipahi, Melih Mahmutoğlu, Cedi Osman, Barış Hersek ve Semih Erden beşiyle başladı. Melih Mahmutoğlu ve Daniel Clark’ın karşılıklı üçer sayılık basketleriyle başlayan mücadelede Büyük Britanya 3. dakikada 9-5’lik üstünlüğü yakaladı. Boyalı alanda özellikle Semih Erden’i iyi kullanan ay-yıldızlılar, ilk periyotu da 23-18 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde Sinan Güler ve Cedi Osman ikilisinin basketleriyle milliler 8 sayılık farkı yakaladı. (28-20) Dış atışlarda iyi bir yüzde yakalayan ay-yıldızlılar, devre sonunda soyunma odasına 49-36 üstün gitti.

Üçüncü periyotun ilk dakikalarında Semih Erden ile pota altındaki etkinliğini sürdüren milliler, 25. dakikaya girilirken durumu 56-41 yaptı. Karşılaşmanın dördüncü periyotuna 10 sayı farkla 64-54 üstün giren ay-yıldızlılar, Lawrance’ın basketlerine engel olamayınca 32. dakikada skor 64-59’a geldi. Bu bölümde milliler Semih Erden ve Cedi Osman’ın basketiyle rakibinin serisine son vererek üstünlüğünü korudu. A Milli Takım, maçtan 84-70 galip ayrıldı.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle