Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala ikramiye tutarı çekiliş öncesi son detaylar merak ediliyor. Biletlerin yüzde 90'ı tükendi. Yılbaşı çekiliş heyecanı 31 Aralık Perşembe gecesi yaşanacak. Peki milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar?  Milli Piyango'nun, bu yılki büyük ikramiyesi 100 milyon lira. Yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala, heyecan seviyesi artarak devam ediyor. Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam biletin ise 100 liradan satıldığı bayilerden bilet alan vatandaşlar, büyük ikramiye için hayaller kurmaya başladı. Büyük ikramiye çıkması halinde kimileri eğitim yuvalarına bağış yapmayı, kimileri fabrika kurmayı, kimileri de akrabalarına veya yardıma muhtaç kişilere bağışlamayı hayal ediyor. Bu yıl koronavirüs nedeniyle evden çıkmayı tercih etmeyen vatandaşlarımız da internetten bilet alma imkanına sahip.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri