Milli Eğitim Bakanlığı'nın Embarcadero Delphi programı hamlesi sosyal medyanın gündeminde!

Milli Eğitim Bakanlığı, yazılım geliştirme programı Embarcadero Delphi'yi 1600'den fazla mesleki ve teknik okuldaki 1 milyon öğrencinin ücretsiz erişimine sunacak. Bu gelişme çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti. Kullanıcılar söz konusu olan Embarcadero Delphi programının artık kullanılmayan bir program olduğu görüşünü savundu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Teknoloji Grubu (BTG) arasında 5 yıl süreli iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle yazılım geliştirme programı Embarcadero Delphi'nin, Bakanlığa bağlı 1600'den fazla mesleki ve teknik okuldaki bir milyon öğrenciye erişim sağlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu hamlesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Kullanıcılar söz konusu olan Embarcadero Delphi programının artık kullanılmayan bir program olduğu görüşünü savundu.

İşte sosyal medyada gündem olan Embarcadero Delphi programına gelen tepkilerden bazıları:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?