Milli Eğitim Bakanlığından e-kayıt açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin e-kayıtlarının tamamlandığı ve e-Okul ile e-Devlet üzerinden öğrenilebileceği kaydedildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin e-kayıtlarının tamamlandığı ve e-Okul ile e-Devlet üzerinden öğrenilebileceği kaydedildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan önümüzdeki eğitim öğretim döneminde ilkokul birinci sınıfı ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler hakkında açıklma yapıldı.

MEB'in açıklamasında, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin e-kayıtlarının tamamlandığı ve e-Okul ile e-Devlet üzerinden öğrenilebileceği kaydedildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?