Mike Tyson: Annemin arkadaşlarının kızlarıyla birlikte oluyordum

Ünlü boksör Mike Tyson özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Tyson, "Herkesle yatıyordum, annemin arkadaşlarının kızlarıyla, onların kız kardeşleriyle hepsiyle birlikte oluyordum. Kızlar için çok araba harcadım." dedi.

Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü ağır siklet boksörlerinden olan Mike Tyson, Youtube üzerinden verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gençlik dönemindeki hatalarını anlatan ve şu anda geçmişiyle zaman zaman hesaplaştığını aktaran Mike Tyson'ın röportajından satırbaşları şöyle:

"ÖLMEKTEN ARTIK KORKMUYORUM"
"Gençlik dönemimde kazandığım parayla tıpkı bir hayvan gibi davranıyordum. İnsanlara paralarımı dağıtıyordum. Onlarla zaman geçiriyordum. Herkesle yatıyordum, annemin arkadaşlarının kızlarıyla, onların kız kardeşleriyle hepsiyle birlikte oluyordum. Kızlar için çok araba harcadım. Ölmekten artık korkmuyorum. Var oluşumu önemsemiyorum, düşünmek istemiyorum. Çünkü düşündükçe ölümü daha çok istiyorum.

"ARTIK ALÇAKGÖNÜLLÜ OLMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM"
Gençliğimdeki Tyson bence hastaydı, iyi durumda değildi. İşin kötüsü o dönem hastalıklı olduğumu fark edemiyordum. Kendimizi çok ciddiye aldık. Ciddiye bu kadar almamalıyız kendimizi. Yaşamalıyız, yaşamın içinde kalmalıyız ve eğlenmeliyiz. Aslında biz özel falan değiliz. Herkes kendini özel zannediyor. Artık alçakgönüllü olmak için uğraşıyorum"

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?