Mevlüt Çavuşoğlu'ndan operasyon açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Fırat'ın doğusuna düzenlenmesi an meselesi askeri operasyonun hazırlıkları devam ederken sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf büyük beğeni aldı. Çavuşoğlu, askeri kamuflaj giydiği fotoğrafı "Ecdadımızın heybeti ma’rûf-ı cihandır, Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır!" notunu ile paylaştı.

ışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Suriye’nin kuzeyinde yaşanan askeri hareketliliğin ardından sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf büyük beğeni aldı.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN MEHMETÇİĞE MORAL

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından ilk kez paylaştığı askeri üniformalı fotoğrafı ile dikkat çekti. Fırat’ın doğusunda yapılması beklenen ve tüm hazırlıkların sürdüğü Suriye harekatı öncesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun paylaştığı bu askeri üniformalı fotoğraf, mehmetçiğe moral kaynağı oldu.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan fotoğrafın altına Çavuşoğlu, "Ecdadımızın heybeti ma’rûf-ı cihandır, Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır!" notunu düştü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Tarihte bugün ne oldu? 14 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle