MetroPoLL anketine göre,Erdoğandan sonra ülke ekonomisini en iyi yönetebilecek kişi...

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı son ankette vatandaşlara açık uçlu soru "Sizce ülke ekonomisini en iyi kim yönetir?" soruldu. Anketin sonucuna göre son günlerde ekonomi bakanının konuşmaları halkta güvensizliğe sebep oldu . Sonuca göre Yüzde 22 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birinci oldu. İkinci sırada yer alan isim ise...

MetroPoLL anketine göre,Erdoğandan sonra ülke ekonomisini en iyi yönetebilecek kişi...

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı son ankette vatandaşlara "Sizce ülke ekonomisini en iyi kim yönetir?" sorusu soruldu.

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı son ankette vatandaşlara açık uçlu soru "Sizce ülke ekonomisini en iyi kim yönetir?" soruldu. Anketin sonucuna göre son günlerde ekonomi bakanının konuşmaları halkta güvensizliğe sebep oldu . 

Ankette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 22 oy ile birinci olurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yüzde 6.5 ile ikinci oldu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!