Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinde flaş ifade! İşte kan donduran detaylar

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin ve Nejla Büyükşen olayı ile ilgili gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Abdulhamid Uzbek'in ifadesinde Abdullah Başdemir çiftliğinde iki farklı dönemde 1 yıl kadar çalıştığını Başdemir'in kendisine 'Benim düşmanlarım var. Sana 100 bin TL versem bu düşmanlarımı öldürür müsün?' dediğini ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediğini ileri sürdü.

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin ve Nejla Büyükşen olayı ile ilgili gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Abdulhamid Uzbek ifadesinde Abdullah Başdemir çiftliğinde iki farklı dönemde 1 yıl kadar çalıştığını Başdemir'in kendisine 'Benim düşmanlarım var. Sana 100 bin TL versem bu düşmanlarımı öldürür müsün?' dediğini ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediğini ileri sürdü. Uzbek'in Başdemir'in çiftlikte çalışan diğer Afgan uyruklu iki kişiye daha aynı teklifi yaptığını anlattı.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?