Meteoroloji'den yine buzlanma ve don uyarısı! 27 Ocak Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kocaeli çevreleri ile Sakarya'nın kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayının görüleceği tahmin ediliyor.

BURSA -4°C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde kar yağışlı

EDİRNE -3°C, 7°C
Çok bulutlu

İSTANBUL -3°C, 4°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

KOCAELİ 0°C, 4°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

EGE
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayının görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR -9°C, -3°C
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde kar yağışlı

DENİZLİ -6°C, 2°C
Parçalı bulutlu

İZMİR 0°C, 8°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA -5°C, 4°C
Parçalı bulutlu

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!