Meteorolojiden yarın için güzel haber

Meteorolojiden son dakika yapılan hava durumu açıklamasında Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının artırdığı bildirildi.

Meteorolojiden yapılan son dakika hava durumu açıklaması İstanbulluları sevindirecek. Yarın hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi'nde 2-6 derece arasında artış gösterecek. Yurdun diğer bölgelerinde ise bir değişiklik öngörülmüyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu verilerine göre yarın 29 Ocak Salı günü yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava vatandaşları bekliyor olacak. Diğer yandan yurtta Kıyı Ege, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Edirne, Çanakkale, Antalya, Kars, Erzurum, Ağrı, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerini yağışlı bir hava hakim olacak. Doğu Anadolu Bölgesinde Kars, Erzurum, Bitlis, Muş, Hakkari, Van ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. Muğla ve Şırnak da ise kuvvetli yağış bölgede hakim olacak. 

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus beklenirken yetkililer vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise  güneydoğu kesimlerinde ise çığ tehlikesi bulunuyor.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!