Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! İşte 16 Haziran Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik, Bingöl, Van'ın doğusu ve Muş çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege ile göller yöresi, Antalya'nın batısının iç kesimleri ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların; İç Ege, göller yöresi, Antalya'nın batısının iç kesimleri ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada!