Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı: 29 Nisan Hava Durumu

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (G. Antep ve Kilis hariç) ile Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Konya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara'nın güneyi, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde toz taşınımı beklenmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE 11°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 11°C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 12°C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 9°C, 22°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

EGE

Kıyı kesimlerinin az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 9°C, 27°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 15°C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 14°C, 26°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA 13°C, 30°C

Az bulutlu ve açık

Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!