Meteoroloji'den sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! 3 Kasım 2020 Hava Durumu

Meteoroloji'den sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Kocaeli, Düzce, Antalya, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Samsun ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 3 Kasım 2020 Hava Durumu nasıl olcak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Kocaeli, Düzce, Antalya, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Samsun ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?