Meteoroloji'den o bölgelere kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! 2 Nisan Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye kuvvetli rüzgar ve sağanak yağışın etkisi altında... Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış etkili olurken kuvvetli poyraz da kendisini gösterecek. Ege Bölgesi'nde ise sağanak yağışla birlikte lodosun etkili olması bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nde ise kuvvetli sağanak yağış kendisini gösterecek. Diğer yandan İç Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışın etkisi altında.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük kesiminin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenen yağışların, sabah saatlerinde Edirne, Çanakkale, İzmir ve Aydın kıyılarında, öğleden sonra Marmara'nın kuzey ve batısı ile Bursa, Antalya'nın doğu ilçeleri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!