Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! 18 Ocak Hava Durumu

Hava sıcaklığının Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Doğu Karadeniz'de 1 ila 3 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul ile Kocaeli ve Sakarya kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Sakarya ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve güneybatı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah aatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

EDİRNE -1°C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 4°C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ 4°C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kıyıları yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TEKİRDAĞ 3°C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu

EGE
Parçalı ve çok bulutlu kıyı kesimlerinin yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve zirai don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR -3°C, 0°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı

DENİZLİ 1°C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı

İZMİR 4°C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

MUĞLA 1°C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!