Meteoroloji'den İstanbul'a uyarı! 23 Şubat Yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre, aralarında İstanbul'un da olduğu birçok kente sağanak yağış uyarısı yapıldı. Duyuruda, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Öte yandan akşam saatlerinden itibaren İstanbul'un Anadolu Yakası'nda şiddetli gök gürlemeleri duyuldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde yağış, Avrupa Yakası'nda da etkili oldu. Peki 23 Şubat 2022 İstanbul'da yarın hava nasıl olacak? Kadıköy'de yağmur yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Ardahan dışında Doğu Anadolu bölge geneli, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?