Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için sel uyarısı | 12 Ocak 2021 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika hava durumu, sağanak yağış ve kar uyarısı peş peşe geldi. Yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olması, beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Vatandaşların internette aradığı İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? Ankara'da hava nasıl olacak? Ankara'ya kar ne zaman yağacak? İşte detaylar

Meteoroloji hava durumu raporunu yayınlayarak il il uyarılarda bulundu. Yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağışlar hakim olurken doğu illerimizde karla karışık yağmur etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu ve sıcaklık değerlerini duyururken; Doğu Anadolu merkezli kar yağışlarına dikkat çekerek aralarında İstanbul'un da yer aldığı birçok Batı ili için ise sağanak yağışlara vurgu yaptı. İşte MGM son dakika hava durumu raporu!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?