Meteoroloji'den çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı! 25 Mart bugün hava nasıl olacak?

Mart ayının son günlerine girilirken, hava durumunun ilerleyen günlerde nasıl olacağı İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Hava sıcaklığında yaşanan artışı öğrenmek isteyenler, 'Havalar ısınacak mı?' sorusunun yanıtını Meteroroloji'nin son değerlendirmeleri kapsamında araştırıyor. Peki, yarın hava nasıl olacak? İşte, MGM 25 Mart il il hava durumu tahminleri ve güncel hava durumu raporu.

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ BELLİ OLDU

Açıklanan tahminlere göre, "Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in batısı, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor." denildi.

Ayrıca hava sıcaklığı ve rüzgarla ilgili olarak, "Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da ise kuvvetli(30-60km/sa) esmesi bekleniyor." ifadeleri yer aldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!