Meteoroloji'den bu illere Sağanak yağış ve Kuvvetli rüzgar uyarısı!

AKDENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Batı Akdeniz, Adana'nın kuzeyi, K. Maraş'ın batısı, Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarının yarın öğle saatlerinden sonra Bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Isparta, Burdur ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinde (Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı), yarın öğle saatlerinden sonra Osmaniye ile Hatay kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 24°C, 34°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 25°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde batısının iç kesimlerinde (Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı) yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 24°C, 29°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyılarının yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

OSMANİYE 23°C, 31°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?